2 ÖRNAR

Idag så flög 2 örnar runt ovanför vår tomt. Jag missade dom eftersom jag inte ens var ute, men maken såg dom.
Allt man inte ser så ofta känns som speciella små budskap. ( Okej, inte att Lova är en örn, men ni fattar vinken och känslan i små ting som inte händer så ofta annars. )
Kommentarer
Postat av: Amanda<3

massor med styrkekramar till dig o familjen anna-maria..jag är säker på att det var er älskade lilla lova som flög där ovan o ville visa att hon är med er för alltid <3 kramar

2010-05-31 @ 23:06:12
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Niklas, Hannas pappa

Anna-Maria,

Fåglar är Himlens budbärare...det är INTE en myt...

Dagen innan Hannas begravning kom det en fink av något slag in på vår hermeutiskt förslutna balkong...Sara och jag pratade med fågeln ung en decimeter ifrån den under några minuter. Därefter öppnade vi ett fönster och efter en stund var den borta, vilket vi missade helt...himlens budbärare...

Imorgon skulle Hanna fylla 8 år...

"Massmis med"

Niklas, Hannas pappa

2010-05-31 @ 23:27:36
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Lova och Wera kanske bara ville skicka en hälsning och låta er veta att de funnit varandra och tar hand om varandra <3

2010-05-31 @ 23:48:30
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Maria

Tecken finns runt oss nästan hela tiden...iallafall är det så jag väljer att se på livet nu...Kram...Maria...

2010-06-01 @ 08:50:22
URL: http://anglamammaforever.blogg.se/
Postat av: Linda

Man behöver de där små sakerna då o då, oavsett vad de är.

2010-06-01 @ 09:34:18
URL: http://www.my-design.se
Postat av: Titti

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Fint om ni kan ta till er små tecken.

Kram Titti

2010-06-01 @ 09:40:29
Postat av: anna

Jag har också hört det,att fåglar är himlens budbärare. Helt säker på att det var Lovas hälsning.

2010-06-01 @ 11:32:12
Postat av: ida

Klart det var ett tecken, om ni ser budskap från er fina lilla Lova - så är det budskap från henne och inget annat! :-)

2010-06-01 @ 13:10:19
URL: http://1vuxen2barn.wordpress.com
Postat av: Martina

Så vackert!När en mycket nära person till min man gick bort förklarade han exakt lika känsla för mig; att det kändes som att allt som inte händer så ofta, var en hälsning från just denna person... En dag stod han och diskade när en liten fjäril kom och satt sig vid det vidöppna fönstret. Det tog flera månader innan han berättade detta för mig, men då när detta skedde var han helt övertygad om att fjärilen hade med den här personen att göra... Han kände så starkt för den och blev lugn och glad inombords.Lova skulle inte ens behöva vara där hon är idag, men på ett vis blir jag alldeles varm när jag läser det här med örnarna. Hon befinner sig på den lugnaste platsen av dom alla nu. Jag tror stenhårt på att själva livet bara är en slags mellanlandning till något som komma skall. Det verkliga livet, möter vi när någon högre makt tycker att vi är redo för det. Jag är som Du, vet inte riktigt vad man ska tro på när det gäller religion osv. Det jag dock är ganska säker på, är att det inte blir helt slut efter detta livet. För mycket underligt sker runt omkring oss...Stor kram till Er och till den finaste lilla ängeln i himlen.

2010-06-01 @ 16:09:40
URL: http://www.femnyporsalt.bloggspace.se
Postat av: Alexandra

Det är dessa små tecken som gör att man orkar leva vidare när man har förlorat någon som står en nära.

2010-06-01 @ 16:28:13
URL: http://theheadrush.blogg.se/
Postat av: Cilla(Evelinas mamma)

Känner så igen mig i vad du skriver.Går mycket uppe i skogen med våran hund och där är så rofyllt.Man hör endast fågelkvitter och man reagerar extra stark när det är en som sticker ut och gör ett annat läte och hörs över alla andra. Klart det är våra små flickor som vill göra sig hörda och visa att dom är med oss.,nått annat vill jag inte tro. Så ta till vara på varje tecken och öppen i sinnet för allt ,man mår lite bättre då fast det är tungt och jobbigt allting.Ta hand om er Kram Cilla

2010-06-01 @ 18:54:24
URL: http://prinsessanevelina.blogspot.com
Postat av: Catha

Hej Anna-Maria.

Hittade till din blogg idag och har precis ägnat x antal timmar till att läsa från början till idag. Vilken fruktansvärt jobbig kamp ni och Lova har genomgått...

Jag kan inte säga att jag förstår vad ni går igenom då jag inte har förlorat ett barn. Jag har förlorat flera som stod mig mycket nära och vet vilken smärta det var/är - kan bara ana att er smärta måste vara så mycket större än den jag känt.

Jag tror inte det finns ord som kan trösta i denna stund. Vill bara att du ska veta att jag tänker på dig och din familj.

Varma kramar //Catha

2010-06-01 @ 20:02:23
Postat av: Veronica - mamma till Alfred, Elmer och Willy

Tycker det var ett klockrent tecken på att hon finns runt er. Jag tror absolut att fåglar är himlens budbärare. När min bror dog (för exat ett år sedan idag), på hans begravning så satte det sig en vit duva bredvid hans gravplats. Det var ett tecken, för oss, att han fortfarande finns runt oss.

2010-06-01 @ 20:18:02
URL: http://veronicamamman.blogspot.com
Postat av: Fågeltecken

Min morbror är begraven på en ort som inga släktingar nästan nånsin besöker, så att hitta hans grav är svårt då man väl är där. Min andra morbror var en gång där och letade länge, då en fågel plötsligt kom och gav honom känslan av att han ska vara uppmärksam på den. Fågeln visade sedan vägen till graven.

2010-06-02 @ 09:44:13
Postat av: Fia

hemsk och underbar blogg samtidigt, fruktansvärt när barn dör, det är onaturlig. men underbart med en så ärlig och "rakt på" blogg. tack.

2010-06-02 @ 10:53:10
URL: http://meandmyshoes.blogg.se/
Postat av: Toja

Ja, det är alla dessa små personliga tecken vi finner tröst i, min mormor älskade igelkottar och när hon dog så hade vi flera kottar som knatade runt på vår gård på kvällarna, jag kunde höra min mormor locka på kottarna, nästan så jag behövde titta mig omkring för o se om hon verkligen inte va där då :)

Med brorsan så var det fåglar, han älskade fåglar och vi hade fåglar flaxande kring näsorna hela sommaren :)

Vid brorsan dödsfall så hände det massa konstiga saker!

Undras om det är vad man vill tro att det är eller om man bara är mer uppmärksam på vissa saker som alltid sker i skymundan??

Kram

2010-06-02 @ 19:11:34
Postat av: Isabels värld

Ramlade in på din blogg av en slump när jag läste Moas blogg i kväll. Har nu suttit i flera timmar och följt ert öde. Tårarna har rullat från mina kinder. En så otroligt vacker och fin ängel ni har!! Många styrkekramar från en annan mamma

2010-06-09 @ 22:38:45
URL: http://isabelsvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0