HELT JÄVLA OTROLIGT

Det är ju helt jävla otroligt vad det skall fittas på ren svenska när det en gång börjar. Vad fan har Lova och vi gjort för att förtjäna det här?
Det började ju egentligen redan då Lova fick sin PEG, som skulle bli hennes matknapp. Den krånglade från start med läkage och fan och hans mormor. Ja dom läcker alltid sådär sa alla på avdelningarna.
Lova hade ofta magknip, igår drog hon helt sonika bort sin PEG och då var ballongen slut i den.
När dom skulle sätta en ny hade dom ingen i hela Uppsala så dom satt en kateter av vanligt slag i för att det ej skulle fara fast och sen kom kirurgen och  fick vår egen reserv PEG och sätter in den. och vet ni vad han gör? Jo, istället för att sätta in den i magsäcken sätter han den i bukhålan. Hur fan kan man bara köra in den fel? rakt upp och ner i Lovas rum på Bonken dessutom. Inte nog med det, så innan vi visste att den låg fel så fick Lova medicin in i bukhålan än i magsäcken och nu får hon antibiotika igen för att undvika infektioner.


Det tar inte slut här skall ni tro med elände, åh nej då. Igår natt började Lova rossla och slemma på och hade väldigt tungt att andas. Hon hade rosslat förut men inte så illa som igår.
Så nattsjukskötaren fick intubera henne via näsa och hals och suga slem och ge henne syre. Han lyckades till och med få upp akutröntgen för koll av Lovas lungor. Vi är så glada att just den här mannen jobbade igår. I vanliga fall jobbar han inte här på Bonken utan på Centralintensiven vilket gjorde oss hemskt trygga trots allt elände runtom. Men han är här nu från och till.
Han visste precis vad han gjorde. han vakade vid Lovas sida hela natten och antecknade, mätte och höll nogrann koll. På röntgen såg dom någon ansamling av något, vad vet man inte, men med vår vanliga jävla otur vill man inte ens tänka vad det kan vara, spridningar eller? Bara att vänta vidare och se vad som skall utredas mer än att de skall strula vidare med Lovas PEG.
Skulle någon annan bett om en akutröntgen skulle det knappast gått igenom såhär, de brukar ej komma sådär till avdelningen hur som helst men nu såg han till att DOM kom.


Ja det är ju helt jävla otroligt sannlöst vad det har fittats. Dom pratar om att Lova måste få ett värdigt liv men det där med PEG.en är otroligt klantigt och dumt gjort. Borde inte ens fått hända i en situation som Lovas.

Kommentarer
Postat av: Camilla

D får bara inte vara sant!! Lite mer seriösa borde d väl vara i en situation som Lovas. Stackar lilla prinsessan har kanske känt av att nått varit tokigt men inte kunnat förklara sej, stackars liten. Ni kämpar på så tappert trots motgångar, kramar. <3

2010-05-02 @ 15:02:29
Postat av: Hannah

Stackars lilla Lova och hela familjen... Trots att jag inte känner er så följer jag er blogg och jag hoppas att det skall gå bra för Lova. ger er stärkande kramar genom skärmen...

2010-05-02 @ 15:23:34
URL: http://galenmorsans.blogg.se/
Postat av: Didricks farmor

Jag gråter, har snart inte ord mera,hur mycket måste hennes lilla kropp uthärda och ändå kämpar hon tappert,en tröst är att hon har sin familj nära som älskar henne,ni lämnar ingen oberörd2010-05-02 @ 15:45:36
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Näe! Det får fan inte vara så här! Jag VILL INTE! Vilken jävla skit! Lilla Lova!!!! <3

2010-05-02 @ 16:03:14
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Carina

Alltså f-n va arg man blir å era vägnar, de borde ju faktiskt vet va de pysslar me de där, tur att det fanns en ängel där inatt åtminstone som kunde hjälpa er på bästa sätt.

TYcker ju att ni har tillräckligt att kämpa med som det e!

Styrkekramar!!!

2010-05-02 @ 17:00:43
Postat av: Nettan

Vanvettsaffärer, ja helt sanslöst !

Ska man jobba med de minsta och dessutom svårt sjuka så får man inte tjabba !!

Men du Anna-Maria, det är skönt att det finns små änglar som nattsjukskötaren. Vad gjorde man utan dem ??

Jag hade själv en sån och honom glömmer jag aldrig !

Bamsekramar till er...önskar det var något jag kunde göra för att uträtta ett mirakel...men jag hoppas !

2010-05-02 @ 18:00:09
Postat av: J

Stackars lilla fina Lova! <3

Vilken tur att CIVA-killen fanns hos er, jag har bara bra erfarenheter från CIVA, och särskilt en kille, kanske samma?

Jag hoppas innerligt att det blir så bra det bara kan med Lova nu!!!

2010-05-02 @ 18:34:39
URL: http://drakmorsan.blogg.se/
Postat av: Malin

nej fy vad man blir lessen :( Kramar till er!

2010-05-02 @ 18:47:34
URL: http://halohaa.blogg.se/
Postat av: Amanda<3

huvva huvvaligen...finns inga ord..jag lider med er..:( tänker på er..massvis med kramar!

2010-05-02 @ 19:13:39
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jösses, vad otroligt klantigt gjort...Kram till er.

Postat av: Elin

Men helt seriöst :-O

går hon inte igenom tillräckligt :-(

Tur att det finns vissa läkare som glänser mer än andra iaf!! Guldkorn som jag hoppas ni får mer av.

Håller tummarna för att det abra är lite gegga på de där bilderna och inget annat.

Kram kram

2010-05-02 @ 21:49:52
URL: http://paraflaxdrinken.blogg.se/
Postat av: Annika

Fruktansvärt med en sådan undermålig läkare. Se till att det görs en lex Mariaanmälan. Det är man skyldig att göra när något sådant här inträffar. ALDRIG borde lilla sjuka tappra Lova behöva utsättas för något dylikt. Man blir förbannad rent ut sagt. Så upprörande! Tänker på er och önskar att behandlingen av Lova och därmed också den övriga familjen blir bättre från och med nu.

2010-05-02 @ 22:03:57
Postat av: Linda W

Det där är väl en sak som ska anmälas? utredning så ingen annan behöver utsättas för samma sak. Otroligt klantigt! Stackars lilla Lova. och tack för nattsjukskötaren, så skulle alla vara :) Hoppas det inte är något annat än slem eller vätska. Är ju stor risk för lunginflammation inom vården :(

2010-05-02 @ 23:39:47
URL: http://lindalake-wallberg.blogspot.com/
Postat av: Jossan

Fruktansvärt hur kan de vara så klantiga o göra så fel ska inte få hända o absolut inte i er situation, blir så ledsen för Lovas skull! Tänker på er alla fyra! Kramar Jossan

2010-05-03 @ 08:34:31
Postat av: Nicklas

Verkar inge vidare att behöva bli intuberad i både näsa och svalg samtidigt och sedan suga bort allt slem.

2010-05-03 @ 11:41:00
Postat av: PetramedAochE

Herregud! Helt sanslöst! Det borde anmälas!Nu får det allt vända för er , nu får något positivt hända! Lilla fina Lova <3

2010-05-03 @ 21:39:40
URL: http://www.PetramedAochE.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0