GALA OUTFIT 2

Jag fick hem det där jag beställt inför galan. Jag måste säga att klänningen var ju fin men lite väl tilltaget och trångt, det gick bort. Okej då var vi utan klänning, men hej vänta, det löste sig.
Skorna då? Jo då de är skitsnygga och de är lika obekväma som de är snygga. Okej, jag kan gå i dem, men man skall inte böja sig fram för då står man nog på näsa. Och jag har ju skor med lägre klack så möjligtvis tar jag dem istället för de där " party - porr - snyggskorna " som jag kallar dom. Sonen sa " Oj mamma så fina, men hur ska du komma upp? " Då jag satt på golvet och tog på dom. Upp kom jag, första sekunderna ragglandes som ett nyfött föl och lika mycket skrattandes, det var så himla roligt att det borde ha filmats in. Några varv hemma och jag hade fått in balansen men näääe liksom. Jag vet faktiskt inte, de är ju inte fotvänliga eller bekväma för fem öre.Men supersupersnygga med en kedja i hälen förutom spännet i sidan.


Den där lilla paljetterade festjackan som jag tog till, så ja den passade faktiskt men jag undrade faktiskt varför den hade så underliga i mitt tycke kanter i axlarna, de stod ut som näbbar, men den var ju fin annars. Efter mycket bökande tog sonen ett kort på mig. Och med lite omändringar tror jag att denna outfit kan vara komplett.
Lite strassörhängen, eventuellt ett par bekvämare lite lägre klackade skor och diverse spackel. Så kanske kanske jag vågar gå ut.



Nu har jag fått ut min eventuella galaklädsel och jag hoppas jag inte får för mig att chocka någon och så kommer jag i något helt annat. ( Men risken är liten, är bara nojig över hur upp till tänderna klädda alla andra kommer att vara ).
Nå håll nu till godo med sonens fotoalster återigen och eftersom det inte rör sig om någon speciefik bröllopsbild där maken inte skall se bruden innan så kan jag helt lugnt visa bilden. Dessutom går klänningen inte att köpa ändå längre då den har funnits i hemmets ägor många många år men bara använts en endaste gång så det lär inte komma en dublett.




Testar testar testar kläder...och velar i kapp med testandet.


OCH... jag testade även en annan klänning jag hade hemma, långklänning den med men med kort ärm. Velpottan hinner fundera nätt och jämt en vecka men sannolikt blir det den ovan. Båda klänningar är fina och i samma material och långklänningar, bara att den svarta har långärm och en liten krage. Och nu ser man ju bara på ett ungefär och ett foto gör sig aldrig lika rättvis som att få se någon i verklighet, det vet ju alla.
Nå andra galamänniskor, vad skall ni ha på er nu då?, en bloggares har jag sett en skymt av men det är ju inte bara hon och jag som skall gå på gala, jag är så nyfiken på er alla.




Kommentarer
Postat av: Hannah

Detta är definitivt en vinnare, you´re gonna look like a million bucks. Själv har jag faktiskt inte en endaste en långklänning som kunde funka så jag tänker köra knälångt, hoppas ingen sätter skumpan i halsen.

2010-11-23 @ 14:05:42
URL: http://hemmahannah.papper.fi
Postat av: Lisa

Du är jättesnygg i klänningen!!!

Och jag vet inte om det är tantvarning att tycka pelargoner är vackra...

Min moster odlar och har ett 50-tal olika sorter...



Ha en fin dag och lycka till på galan!!!

2010-11-23 @ 14:25:28
URL: http://separationsangest.blogspot.com
Postat av: Ewa

Säger bara: LOVELY!!!! :) Så snygg



Hoppas du får en jätte trevlig kväll.

Kram

2010-11-23 @ 15:38:43
Postat av: izzy

ja =) varför ska de snyggaste skorna alltid vara de minst bekväma =) jag är helt tokig i sko, fast nu var det evigheter sedan jag kände mig snygg och sexig och på sistånde har jag bara gått och dammat av min skosamling och ack va jag längtar tills den dagen mina för nuvarande enorma fötter få plats i mina pärlor =)

2010-11-23 @ 16:49:43
URL: http://blogg.2sma.se/
Postat av: Jessica

Köpte värsta porrskor när jag skulle gifta mig åhhh vad jag ångrar det köpet,det slutade med att jag knallade omkring barfota,samma när vi va på bröllop för nåt år sen,då slutade det med badtofflor asg min man höll på o skämmas ihjäl men det är smällar han få ta;-)

2010-11-23 @ 16:59:26
Postat av: Minna

Råkade hamna på din blogg och vill bara önska dig massa lycka i framtiden och kramar/Minna

2010-11-23 @ 17:01:08
URL: http://http://m-innas.blogspot.com
Postat av: Ida

Jag tycker du ska ha dom där skorna! Det var jättefint! Du kan kanske ha dom andra mer bekväma i väskan eller med dig på nått annat sätt så du kan byta om det behövs? :-)

2010-11-23 @ 17:09:59
URL: http://www.sweeti.se
Postat av: Sara - Ensamstående mamma

Riktigt snygg outfit :)

2010-11-24 @ 11:08:06
URL: http://dolphin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0