GALA OUTFIT

Med tankarna om att infinna sig på blogg galan den 1 december så kom tankarna om vad skall man ta på sig smygande.
Härom kvällen satte jag mig ned och kollade utbudet på nätet och lyckades igår klicka hem skor, och en mindre jacka, ja som man har typ inne vid fest och en klänning i något som först fick mig att tänka på gardintyg. Låter inte det komiskt, gardintyg? Hursom helst så klickade jag hem diverse nämnda ovan och hoppas, hoppas, hoppas allt sitter fint på.


Efter en vild chansning gick jag upp en storlek i klänningen med preggobellyn i åtanke och för att bröstomfånget också ökat på. Skorna var i värsta laget, det fanns bara dom eller platta skor, platta skor och gala rimmar inte bra ihop, men inte 12 cm klackar och jag heller. Nog för att jag kan gå på klackar, men 12 cm. Ja dom såg hemskt snygga ut. Jag hoppas de sitter bra på, 37.a som jag är i skostorlek. Och jag har inte tänkt gå genom hela Helsingfors i dom, bara ha dom där inne. Och hoppas på att få sitta en del.
Jag tänkte iallafall skall jag visa outfiten nu eller invänta om någon annan gala människa visar sin på bloggen?
Tänk om de är ännu mer glammiga, eller jag är värre än de andra? Näääh, så kan det inte vara. Jag tror alla sitter där och funderar, vad i all sin dar de skall ha på sig.  Och kanske de inte alls tänker visa något på bloggen? eller ens berätta. Ja, jag lovar att jag skall visa min, också här på bloggen. Inte bara på facebook åt vännerna där.






Kommentarer
Postat av: Eva - Kakkakaffe

Har du redan fixat?! :) Varifrån beställde du då? Hur lång? Jag kommer nog att visa min galaoutfit på bloggen - när jag får den införskaffad. Och så måste jag beställa klipptid. Jag som inte gjort nåt åt håret sedan bröllopet. Spänd förväntan, jag har aldrig varit på 'gala'.

2010-11-16 @ 08:17:16
URL: http://kakkakaffe.com
Postat av: Eva - Kakkakaffe

Haha, ser att jag formulerat mig tokigt - tänkte hur lång klänning? Om man borde ha hellång, eller om det räcker med fin festklänning?

2010-11-16 @ 08:33:16
URL: http://kakkakaffe.com
Postat av: Sara

Vad roligt att gå på gala! Ska bli spännande att se din outfit!

2010-11-16 @ 08:37:50
Postat av: Kia

Det där med kläder,alltid ett problem.Men jag tror att du skulle vara lika fin i värsta galablåsan eller det enklaste enkla.Ha det bra,Kram Kia

2010-11-16 @ 10:32:58
Postat av: Johanna H.G

Nu är jag så nyfiken på vad du ska ha på dig, du kommer att vara vacker vad du än har på dig även om de nu påminner om ett gardintyg ;) haha



Kram Johanna

2010-11-16 @ 11:00:00
Postat av: Hannah

Det gäller att vara ute i god tid så slipper man sitta där och paniksvettas kvällen innan. Det är KLART du måste visa!

2010-11-16 @ 11:47:10
URL: http://hemmahannah.papper.fi
Postat av: Jennie

Åh vad roligt att det går att läsa bloggen igen. Har tänkt så mycket på er. Stort grattis till lill*n i magen, det va verkligen roliga nyheter.

2010-11-16 @ 13:21:20
Postat av: Bitte

Hmm, jag lider av lite samma problem. Nåt jättehögklackat tänker jag dock icke ha på mig. :P

2010-11-16 @ 15:11:33
URL: http://bloggen.fi/paradox
Postat av: Martina

Grattis till nomimeringen. Tänk att jag dagligen läser TVÅ av de nominerade bloggarna till Finlands Bloggpris (svensk och boende i sverige som jag är).

Det är din och Daniel Fagerholms bloggar som jag läser!

2010-11-16 @ 21:32:14
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Lisbeth

Så kul att gå på gala, grattis!

Men gissa om jag sitter här och skrattar när jag läser om dina skor...

Hade en kompis som hade minifötter - storlek 35 var nästan för stort. Hennes största dröm var att ha högklackat, hon var bara 154 cm lång.

Sagt och gjort, hon hittade skor från Italien som hon beställde på postorder (detta var långt innan internet). Storlek 35 och 11 cm klack, hon var helt lyrisk när paketet äntligen kom. Den kvällen skrattade jag som jag aldrig gjort förr, och nog inte kommer att göra igen! Sitter just nu och torkar tårarna av undertryckt fniss...

Vad som hände?? Jo, skorna var jättesnygga och klackarna höga. Så höga att när hon tog på sig skorna nådde bara tåspetsarna inte ner till golvet. Klackarna var helt enkelt så höga att skosulan inte nådde ner till golvet. Försök att gå i ett par skor då - inte helt enkelt. Men vi var aldrig rådlösa, jag hade ett par kryckor i garderoben som kom fram. Skådespelet som sedan följde kommer jag aldrig att glömma, helt otroligt! Jag och min syster låg på golvet och vred oss av skratt, medan min kompis kämpade på med sina högklackade skor.

Vi kom aldrig ut på dans den kvällen, och skorna fick en hedersplats i bokhyllan :D



Så provgå skorna innan du åker... ;)



Kramar

2010-11-16 @ 23:38:48
URL: http://www.bettans-place.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0