KALLT...

Kylan har kommit på riktigt hitöver också. Vi har visserligen just nu " bara " 14 minusgrader men det är tillräckligt nog, sist jag kollade var den på -16.  När man sett andras statusuppdateringar på Facebook har det diffat med runt 11 och 21 minus bara runtom lilla Åland, själva bor vi ju nästans mitt i.
Lär inte vara några långa utestunder här inte, det är nästans för kallt att vara ute då det kryper under 10 fast det finns nog att pyssla med inne också, tvätta, diska och sånt där smått.
Imorgonnatt åker vi dessutom till Helsingfors och mot blogg galan. Vi når ju Helsingfors strax före 10 på mogonen så vi får några timmar under dagen då vi inte måste göra något speciellt, liksom dagen efter. Fast med den här kylan som är får man väl klä sig i pälshalare och karbus och inte galaklänning sedan då man väl är framme, lär ju inte vara någon direkt värme där borta heller.

Kommentarer
Postat av: Kia

Vargavinter har vi ju att vänta säger vädergubbarna.Tror inte att vi har haft så mkt snö i nov sedan jag var barn och det är ju längesedan.Nu på förmiddagen har vi -8.Hos oss brukar det vara regn och plusgrader den här tiden.Klä er varmt för färden till Helsingfors och ha det så jättebra.Kram Kia

2010-11-29 @ 10:18:22
Postat av: Carina

Jag antar att det e så här en riktig vinter ska vara :) kanske, skönast e nog o va inne iaf, ska hålla tummarna för dig på galan sen

2010-11-29 @ 18:16:16
Postat av: RED

Vill bara önska lycka till på galan! Ska bli spännande att läsa om den sen. Massa kramarAlvins mamma

2010-11-29 @ 20:14:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0