TRISTA GRÅA DAGAR

Dagarna ter sig ännu tristare nu om tidiga kvällar då det ännu ej mörknat helt. Det är nog för att det inte är någon snö som lyser upp.
Redan pratar en del om julpyntadet, eller advent i första hand. Så det skall lysa upp lite hemma. Visst är skenet vackert från adventsstaken men det blir ändå så svårt att njuta fullt ut, när Lova inte är med oss i år så som hon brukade. Hon som fyller åt strax innan jul också, 4 december, en tidig julklapp kom hon som då julen 2003.
Fast vi gjorde aldrig skillnad på det där med att hon skulle fått mindre presenter bara för att hon fyllde år så nära jul.


Lova fick det mesta och begärde egentligen aldrig något. Hon önskade sig aldrig riktigt något speciellt heller. Utom det sista nu, att hon skulle bli frisk. Det var nog den önskan hon bar på med oss andra.
Så julen närmar sig och de flesta funderar över julklappar sakta mak,  var julen skall firas osv. Själva så har vi inte plnaerat något alls för denna jul men eventuellt skall vi faktiskt ut på en liten
" julresa " med makens jobb till Estland.
Det är precis i Lovas födelsedagstid och hade Lova levt hade hon jublat av lycka att vi måste åka hela familjen.
Så nu lutar det mot att vi drar i väg och ser om det finns någon tidig julstämning i Tallin.

Kommentarer
Postat av: Anki

Super Grattis till det nya liv som växer idig;)

Du skall blogga om det som känns bäst för dig och jag tror ingen vill/tänker att det "bara" skall vara en sorge blogg, utan man vill följa med dig och din familj.

Sköt om er!

2010-11-02 @ 19:30:04
Postat av: yvonne

kram december är säkert en jätte jobbig tid för er

2010-11-03 @ 16:02:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0