TYST HEMMA

Det är supertyst hemma. Det var tyst igår också. Jättetyst. Sonen fick för sig att han var redo att preminärsova hos farmor. Andra barn börjar väl vid tidigare ålder, men inte våra små, de börjar då de själva känner att nu idag vill jag prova.
Inte mig emot, jag är ändå en hemma sittermamma som inte dricker någonting eller far på fester så galan är egentligen ett riktigt stort undantag och faktiskt det första " festliga " jag åker på utan barn, sedan 2003. 2003 ja, Lovas födelseår. Jag har ju dessutom varit en " sådan där konstig AP-morsa, och långstidsammare ".


Så, han har sovit där inatt, och det är bra, för vi skall ju åka på galan på tisdagnatt, så vi blir borta i 3 nätter med alla dagar inräknade. Jag kommer att vara enormt trött då jag inte är van med att resa och nu blir det hur många resor och båtåkningar som helst mellan den 30 novemner till 5 december.
Och Alvin packade sin kasse med nallar, pyjamas, tandborste och tandkräm och allting verkar ha gått bra. Och idag springer Ålänningarna runt och tjoar God Lilla jul. Ja, det är Lilla Jul på Åland idag, som jag skrev om i ett annat inlägg.
En första Lilla Jul utan Lova. Så jag får väl önska mina läsare som den Ålänning jag är, God Lilla jul.

Kommentarer
Postat av: gertie

Härligt med traditioner. Dom är så olika, var man nu befinner sig. Här är det julskyltning där affärerna har extra öppet på Söndag. och så brikar det vara lite lotterier och smått och gott längs gatorna. Men det är inte som hos er där man firar Lille Jul. Önskar er också en God lilla Jul. Kramar

2010-11-27 @ 10:36:34
URL: http://kittyhansens.blogg.se/
Postat av: Jill

Tack! Ha en så bra lilla jul som ni kan <3

2010-11-27 @ 11:31:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0