ALDRIG MER

Jag skall aldrig mer utan bitter smak i munnen gilla låten " Mitt sommarlov ". Samma sommar Lova fick sin diagnos, så kort innan hade jag lagt ut den på bloggen då hon haft avslutning i parken. Lovas sommarlov blev allt annat än underbart och ledigt hela långa dagen, med jordgubbar och glass och allt där till. Lovas sommarlov blev cellgifter, sängbunden, värk och håravfall.
Usch! Känns som att låten skrattat en i ansiktet med dess innebörd som aldrig blev av. Lovas allra sista underbara sommarlov var 2008. Det år 2009, det blev inte det jag trodde, det vi trodde. Det blev början av en mardrömsresa som tog slut med att Lova dog och lämnade oss kvar i uppföljaren av ensamhetens mörka klor och ångest och bitterhet varvat med de vackraste minnen man kunnat frambringa.


Älskade finaste Lova.

Kommentarer
Postat av: Kia

Håller med dej att den låten och "Du ska inte tro att....osv gör att gråten krampar.Nu är det jobbigt med en kall och regnig höst också.Har även tanken att VARFÖR just Simon på hela skolan!!!!Man ska ju inte önska något barn detta hemska men tanken finns där....varför valde cancermonstret just mitt/våra barn?????Kram Kia

2010-09-25 @ 19:05:36
Postat av: Alexandra

Fy fan... det finns inga ord!!! Massor av kramar

2010-09-26 @ 09:46:49
URL: http://whattowear.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0