"HÖST"BLOMSTER

Igår fick Lova en "höstig" bukett.  Åtminstone hade den höstens färger med rödorange, brunt och gult och så lite grönt. Vackert. Svårt att få den lika fin på bild bara som den var i verklighet. Lova gumman, våran andra sommar utan dig har passerat. Tänker på dig alla dagar.




Kommentarer
Postat av: Jenny

Tack så mycket :)



Fina blommor!



Precis som du säger så tror man att sånt bara händer andra, men när man väl råkar ut för det själv så blir man lite mer rädd om sina nära och kära. Jag tror alla har tagit livet för givet någon gång, men jag gör det inte längre. Jag vet att det hastigt kan tas ifrån en, så visst är man lite mer aktsam och rädd om de nära man har kvar hos sig.

2011-08-15 @ 12:10:57
URL: http://feztis.blogg.se/
Postat av: Hannas pappa

Hur får man människor att anamma förhållningssättet att uppskatta DET man har UTAN att behöva genomgå svåra eller tragiska livsöden??? Jag försöker förmedla till min omgivning. Lyssnar någon...?

Massmis med

Hannas pappa

2011-08-15 @ 17:37:49
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: Kia (ängeln Simons mamma)

Anna-Maria så vackra blommor till Lovas gravplats men visst vill vi försöka att ha sommaren kvar ett tag till.Vi var i sommarhuset i Strömstad i helgen och vi alla kunde sitta ute i 22 graders värme fram till klockan var 19.oo.Augustikvällarna blir snabbt svalare och vid 21.oo tiden var tempen nere i 15 grader.Till Niklas,några lyssnar men långt ifrån alla.Anna-Maria,ha det gott tillsammans med Alvin och Lykke.Kramar Kia

2011-08-15 @ 20:34:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0