DEN VILDA CHANSNINGEN

Alvin var badsugen idag. Jag hade precis hunnit duscha när han börja nöta om ett besök i badhuset. Jag sa att en annan dag månne. Han sa att farmor vill nog åka med han dit, men jag sa att det tror jag inte, vare sig hon eller pappa vill just åka till nåt badhus, de är inte såna där som badar i bassäng alls, fast farmor har väl varit 2-3 gånger nog, men på sommaren simmar de gärna ute i sjön. (Den lotten har blivit min med simning,småbarnsim och so on i badhus). För att försäkra sig att mamma inte ljög att farmor nog inte hade lust idag så rang han och frågade, och han blev störtbesviken. Självklart. Han som längtade så. Även fast hon försökte säga att vi åker en annan dag för jag är ledig flera dagar nu.


Så jag funderade en halv sekund, checkade in Lykkes humör. Rafsade ihop en badkasse. Via banken. In via badhusets kassa på 2 röda och fråga priset på babybadbyxor eftersom jag inte hade såna som duger för babysim. Mina andra två har börjat direkt i småbarnssim och hoppat babysimmandet.  Köpa badbyxor, in i omklädningsrum med barn, kasse bumbostol och lite nervös inför hur det skulle bli att kliva i med Lykke i barnpoolen. Men det gick så himla bra, det var så uppskattat av båda kidsen att det går inte att beskriva deras glädje. Synd bara att jag inte hade kameran med även om det vlivit svårt att fota hade jag alltid lyckats få självutlösarn på och kunnat ställa kameran på kanten och fått en bild. Till och med ett litet kort bastubad hann vi alla med, då Lykke var första gången in var nog knappt 5 minuter där inne ens. fast Alvin hade väl velat basta minst en kvart.

Som slutbonus blev det en gul glass åt Alvin och bröstmjölk åt Lykke. Och sedan via farmor för Alvin, han skulle skrävla om att han fått simma och rutcha kana, hoppa och ha sig.


När jag såg Alvin och Lykke skratta tillsammans saknade jag den tredje personen Lova. Jag vet att det skulle funkat att ha dem alla 3 där. Undrar hur det skulle ha varit. Jo det skulle ha varit helt underbart fantastiskt såklart.

Kommentarer
Postat av: Carin

ANNA-MARIA// JAG TROR INTE DU,I DIN VILDASTE FANTASI SJÄLV FÖRSTÅR VILKEN OTROLIG MÄNNISKA DU ÄR!VILKEN KRAFT OCH STYRKA DU MÅSTE HA INOM DEJ// STOR KRAM CARIN

2011-12-02 @ 23:20:48
Postat av: Johanna H.G

Nu blev jag också badsugen, eller njaa kanske ändå inte det men sugen blev jag att göra mina tjejer glada, så i morgon åker vi till badhuset garanterat! Tack för inspirationen Anna-Maria! :)

2011-12-03 @ 11:51:52
Postat av: Camilla

orden känns så tomma, men vill bara visa att jag tänker på er<3

2011-12-08 @ 15:39:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0