GODMORGON

En ny vecka på kommande igen. Alvin småhostar, han säger att han skall bli sjuk. Ja vi får se, de där hostorna vill ju aldrig ge med sig. Jag småkrakar ännu ibland fast det är 1 månad sedan jag var sjuk. Jag brukar oftast få dras med hosta länge efteråt. Alvin har stationerat sig vid TV och ser på Mamma mu och kråkan, en av de filmer som går varma här. På sig har han faktiskt en undanlagd pyjamas Lova hade i hans ålder, en solgul glad dress med dalmatiners på.


Alvin hade lite pyjamasbrist i sin låda såg jag och nu sitter han där i sin systers gamla pyjamas, som han påminde något mycket om henne igår då han somnat. Profilen, sovstilen. Han var så stolt att just han skulle få ha hennes gamla urvuxna pyjamas. Så lite som gör honom glad ibland. Lova var också sådan. Hon blev glad för lite. Hon blev glad åt en vacker sten, åt en bukett blommor, åt solsken eller pizza. Hon blev glad åt glada människor och smycken.
Vackra saker och klänningar. Lova var en glad och härlig person kort sagt, precis som sin lillebror som inte ligger långt efter.



 

Alvin så glad att få prova pappas öronskydd/hjälm.

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0