NYÅRET

Ja nyårsfirandet blev lugnt för vår del. Vi åt våran 3 rättershemma och potatisgåtan löste sig genom några mindre vackra hasselbackspotatis till det chèvre gratinerade rådjuret. Ginon var uppskattad i vanlig ordning.
Jag och maken for till en blåsig kyrkogård och tände ljus åt Lova och marschaller men rislyktan - en röd, den gick inte att få iväg då det blåste så mycket att den bara for i mark så vi fick ge upp och åka hem och skjuta upp några tidiga raketer med Alvin och farmor och så kom Lovas gudfar förbi med sina små och skjöt för dem också.
Kvällen var lugn och tyst och ja nu har vi januari 2011. Vad månne det här året skall bjuda på?





Snö snö snö i massor på hela Finströms kyrkogård. Alla gravar är nästintill täckta av all snö. Och den mest upptrampade gången leder nog inte helt otippat mot Lova.


 


Svårt att få bilder av någonting där nu, de mesta försvinner i snön hela tiden, ljusen vill blåsa ut och man får pyssla om så gott det går med allt. Maken sa att det är alltid är mer eller mindre blåsigt på Finströms kyrkogård, månne han har rätt, tycker Jomalas inte är lika blåsig där min mamma och pappa är begravda. Nu längtar både jag och maken till våren så man kan pyssla ordentligt vid graven igen utan att det yr fast nästans direkt.



Alvins " raket ".


Kommentarer
Postat av: RED

Vill bara önska gott nytt år. Jag hoppas på ett år med mycket glädje och kärlek :)



Kramar Alvins mamma med familj



2011-01-01 @ 17:17:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0