SORTERAR FOTON

Sitter och går genom foton på datorn som skall på framkallning. Jag har en hel hög med kort så det är på tiden att skicka in igen nu. Är så smidigt då man kan göra det över nätet. Man väljer sonika ut dem man tycker om och så för man över dem till firman som framkallar dem åt en och så kan man hämta av dem där eller få dem per post.
Men man har ju inte bara en eller två kort att gå genom om just nu har jag drgait mig, det är en sådan blandad kompott, lika blandade som känslorna man bär på när allt möjligt dyker upp. Har förvisso framkallat en knippa Lova foton redan och begravninskort, men det finns en bunt kort jag inte ens förmått mig att föra över till datorn ännu och titta egenom. Korten från svepningen.


Det har jag absolut inte fixat att göra ännu. De ligger där på minneskortet och väntar på att jag  blir redo att sätta in dem här på lappisen. De allra privataste. Men som självklart en dag skall framkallas för att förvaras i hemmets innersta vrå. De är bland de absolut sista korten någonsin på våran dotter.
Ja nu skall jag just ta en paus i sorterandet och åka och handla med sonen. Fortsätter väl mot kvällen. Lika bra att göra det nu då jag är en slarvig människa som inte kör back-up på datorn, kraschar den , ja då försvinner fotona så nu skall jag föra över dessa.


Men jag har faktiskt peppar, peppar ta i trä, aldrig haft en HD krasch ännu, däremot har åskan slagit ut dem 2 gånger under ett antal år. En gång då Lova var riktigt liten for nätverkskortet och en annan gång nu då vi var på sjukhus och ingen visste att värsta åskvädret var på gång, ja då rök allt i princip. Utom HD förvisso men den var inte heller värd att laga på sa de på firman. Så jag har sedan dess använt mig av min lilla mini pc som följt oss på många resor till och från sjukhusen. Nu får vi se hur länge denne orkar hålla låda. Tycker tiden går fort, det är snart 1.5 år sedan jag köpte den, just för att kunna ha den via sjukhuset, då när vi trodde att allt skulle bli bra, när läkarna pratade så väl och bra om allt. Ja, tänk om man vetat, men det är nog lika bra att man inte alltid vet allting.





Kommentarer
Postat av: sandra

okej på det viset :) handla är alltid lika kul och att få förbereda inför en ny familjemedelm. annars då? hur går graviditeten?

2011-01-04 @ 17:31:15
URL: http://sandraleinonen.bloggplatsen.se
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Nej min lillebror var likadan minns jag, vägrade att ta nappen. Men tyckte ni att dropparna hjälpte mot magen/koliken? För nu är jag nästan övertygad om att det är magen som spökar hos lillan, hon klämmer och trycker samtidigt som man märker att hon har ont, stackarn. Kram på er!

2011-01-04 @ 18:01:44
URL: http://madeleines.se
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Jasså, ja det vore ju underbart om de kunde hjälpa eller åtminstone lindra lite. Får gå till apoteket i veckan och prata med de, de heter säkert något annat här i Norge också :)

2011-01-04 @ 18:48:29
URL: http://madeleines.se
Postat av: Cazii

Ville bara säga att jag känner för er, måste ha varit hemskt att se sin dotter så sjuk! =(

2011-01-04 @ 21:01:05
URL: http://cazy.blogg.se/
Postat av: sandra

okej va skönt, jorå det går väl frammåt men har fått foglossning som gör ont men annars klagar ja inte :)

2011-01-04 @ 21:20:45
URL: http://sandraleinonen.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0