SOMMARDAG

Idag har det varit en riktig sommardag ute. Jag och barnen har haft besök idag av en vän som kommer att bli (är) Lykkes gudmor samt hennes barn idag, så vi har suttit ute med barnen, ätit jordgubbar och glass och haft trevligt i några timmar.
Imorgon är det studentkalas så vi skall åka dit en stund också.


Hur kan det ha hunnit med att bli juni redan. Det känns som att den här sommaren kommer att passera i rekordfart mot den alldeles hemska sommaren ifjol då Lova nyss dött. Det var ingen direkt rolig sommar, och vi kämpade så för att försöka ha lite skoj ibland, åka ut på sjön osv, men man blev bara mer påmind om förlusterna vad man än åtog sig, eftersom Lova oftast varit med på allt det vi kom på att vi kanske ville göra.
Det är ju ännu jobbigt, men man kämpar ju på och gör det bästa av allt, vi lever, vi överlever, och vi har Alvin och vi har fått en "ny" (en till) skatt att älska och ta hand om i lilla Lykke. Det känns som om någon däruppe ville oss lite väl efter allt det jobbiga, jag är så tacksam just för det. Och känner mig som vanligt supersentimental att säga det.





Alvin som kallar henne för allt från Lilla gumman till "Lykkebollen", undrar hur många små namn hon redan fått av oss alla, av kärlek såklart.

Kommentarer
Postat av: Heidi

Lykkebollen :D Härligt!

2011-06-03 @ 19:27:23
Postat av: Lotta

Kärt barn har många namn! =) Hoppas ni får en härlig helg! =) Kram!

2011-06-03 @ 21:55:59
URL: http://esmeralda71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0