DU FÅR INTE DÖ MAMMA

Alvin är för det mesta en trygg och glad kille med bestämda åsikter, men ändå så medveten att man en dag kanske inte finns, efter det som tex. hänt med hans syster.
Man vill bara krama bort alla hans oroande tankar när han säger åt en någongång ibland, "Du får inte dö mamma som Lova, du skall vara här på jorden med mig", och samtidigt kramar om en hårt.


En liten grabb på snart 4 år borde bara få vara barn, befriad ännu några år från tankar som rör död av syskon och föräldrar.
Alla barn funderar någongång på döden, bara att till oss och vårt hem kom den i ett för tidigt och fel skede av livet.
Själv var jag nog runt 8-9 år när jag fick sådana tankar om mina föräldrar, och förstod på riktigt att också dom kan dö, (att alla dör visste man ju men det blev mer påtagligt) men det var ju också en fas de flesta barn gick genom. Att mamma eller pappa, den de älskade mest kanske dör. Och vad skulle hända med en själv då?
Lilla fina Alvin, så liten och med tankar om djupa saker. En trygg kille, som ändå fått lite otrygghet när hans fina syster dog. 



Alvin blåser såpbubblor hos Lova.

Kommentarer
Postat av: Hannas pappa

Inte oväntat men ack så tragiskt. Vi väntar också på Saras reaktion även om det har strilat ut vissa antydningar....

Det är ingen enkel uppgift för oss föräldrar...

Massmis med

Niklas

2011-03-13 @ 16:49:47
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: Kia

Låt Alvin få ha sina funderingar och tankar utan att du blir orolig.Han har hört och sett så mycket och vill ha bekräftat att mamma finns där.Han verkar vara en sån klok och förståndig liten kille och har en sån trygghet med er.Det är i bland jobbigt att ha vuxna,utflugna barn som vi har som inte "vill" och "kan" prata om lillebror.Men vi vet att dom har en rädsla för att bryta ihop.Robin har lättare för att prata men Linus är som en "mussla".Han har inte besökt graven när han varit hemma på väldigt länge och vi vet att han inte orkar ännu.Men det kommer enligt expertis.Det är svårt att vara den äldste med ett visst ansvarskännande gentemot sina syskon.Däremot är han väldigt mån om oss och Robin.Ta hand om er.Kram Kia

2011-03-13 @ 18:15:48
Postat av: fatima- Isayah's mamma + BF mars.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Härligt att få läsa om er, ni är så starka. Och nu har ni ett charmtroll i magen och lillen ska bli storebror, hur underbart är inte det.

Jag såg din youtube minnes video som är så fin. Jag gillade låten och såg att det var shirley Clamp. Så fin är den låten. Min lilla syster flög upp till himlen då hon hade Leukemi, och denna låt får mig att tänka på henne. Kram på er. Tack för kommentaren. Nu följer jag din blogg =)

Och nu blickar vi framåt <3

2011-03-13 @ 18:33:59
URL: http://www.thistakes.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0