VECKOSLUT & "JULEBARN"

Nu har vi nått fredagen igen. Veckorna bara rusar fram och vi med dem. Nästa vecka skulle maken få gå på Bio med jobbet, de har ju renoverat bion här och öppnat upp den för ett tag sedan igen och nu var visst salongen bokad helt för att försäkringbolaget skulle bjuda dem på någon film från hans jobb och säkert andra firmor med. Och den 29.onde skall han åka till Göteborg med jobbet för Volvo har bjudit dit dem så då blir man sådan där "gräsänka" några dagar som man brukar säga med lite skämtsam ton. Men vi klarar oss, det har vi ju gjort förr med.


Och sen då han kommer hem igen är vi ju inte alls långt ifrån december längre. December är onekligen också en månad för sig nu för tiden. Lovas födelsedag. Jul, Nyår. sorg, glädje... allt i ett enda stort virr varr. Att ha fått ett "julebarn" och förlorat det, det är också lite grädde på moset med känslor när december lurar inför dörren.

Fina bästa Lyckopillret- for all of us.

Kommentarer
Postat av: Kia (ängeln Simons mamma)

Julen usch ja.Ni som har småsyskon till era älskade änglabarn kämpar med att ändå fira julen med allt som hör till.Julen är barnens högtid tycker jag.Simons bröder orkar inte fira som vanligt så vi har gjort lite förändringar.Självaste julhelgen åker vi bort....Imorgon åker vi på spa med Gertie och Rolf,ska bli så mysigt.Tänk vad det är lätt att umgås med människor som har samma vidriga erfarenhet.Vi träffades i somras och kände att "kemin"stämde så nu ska vi ses igen.Ha en fin helg tillsammans med dina godingar.Kram Kia+

2011-11-11 @ 10:58:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0