BLIXTAR KAN SLÅ NER

Det finns ju ett ordsspråk som heter att blixten aldrig/sällan slår ner två gånger på samma ställe. Men det kan man glömma och det vet man, men hur stor är sannolikheten, hur stor är chansen... Jo lika som för vem som helst.
Läste idag en status på Facebook att ett av deras barn haft cancer, klarade upp allt och nu hade deras andra lilla barn också fått cancer. Inget som hade något samband syskonen emellan, bara otur, extrem otur. Jag som alltid är så där nojjig och rädd mår aldrig bättre  av att läsa om sådant här. Såklart. DET är en av mina värsta mardrömmar just nu, att det vi upplevt händer ännu en gång. Det är så läskigt att tänka på att jag knappt vågar skriva det här.

Kommentarer
Postat av: Kia (ängeln Simons mamma)

Det är nog så A-M att vi som har gått igenom det värsta har dessa tankar tusen gånger fler gånger än andra.Min man överlevde sin cancer men inte vår Simon.Försöker att "slå bort" dessa tankar men ibland kommer dom i kapp.Ha en fin helg på Åland.Kram Kia

2012-03-09 @ 08:35:23
Postat av: Jennie

Jag har inte upplevt det värsta så som ni tyvärr har gjort men jag tänker varje dag på vad som kan hända. Jag är alltid rädd när jag lämnar barnen på dagis att jag aldrig mer ska få se dem, jag tror att det kan hända vad som helst när som helst. Men att ha fått uppleva detta och sen behöva gå igenom det igen låter ju så djuriskt fruktansvärt. Kram

2012-03-09 @ 18:52:19
Postat av: Lisbeth

Det är nog så att har man råkat ut för något riktigt hemskt, vet man hur lätt det kan hända. Oavsett om det gäller sjukdomar, olyckor, brott eller annat otäckt.

Det är som Kia säger, man får försöka slå bort det så mycket det går. Annars blir man tokig.

Samtidigt tror jag att om man lyckas hålla borta oro och ångest, kan vi nog njuta mer av stunden och livet än dem som aldrig råkat ut för något traumatiskt..

Kramar och trevlig helg

2012-03-09 @ 21:49:39
URL: http://www.bettans-place.blogspot.com/
Postat av: Kirsi

Vilken mardröm det måste vara för den familjen, jag kan inte ens föreställa mig det.



Jag förstår att man är rädd att även ens andra barn kan drabbas. Och jag tror inte att man kan slå bort tankarna heller så lätt ... jag menar, det otänkbara har ju redan hänt en gång.



Jag hoppas att du kan glädjas åt Alvin och Lykke och alla ljuvliga minnen av Lova - så att de mörka tankarna inte hinner slå rot.



Hoppas att ni alla får en härlig och vårlig helg :-)



Kramar

//Kirsi

2012-03-09 @ 23:44:49
URL: http://gretagochjag.blogspot.com/
Postat av: Helena

Hur kan samma familj drabbas igen??? Är livrädd jag för att det ska hända! Vi miste vår flicka i april 2011 och är så fruktansvärt rädd att vår pojke ska få denna hemska sjukdom. Sannolikheten att det ska hända ska ju vara liten men när man läser det du skriver så.... Var det samma typ av cancer? Kram från en mamma till en ängel

2012-03-10 @ 17:26:21
Postat av: Ängeln Lova, Alvin och Lykkes mamma

Helena, känner med dig. Tyvärr vet jag ej om det var av samma sort, läste det bara i en status hon skrev i ett forum på Facebook. Men de va i allafall inget som de ärvt av varandra.

2012-03-10 @ 18:06:03
URL: http://bambinidolce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0